Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
Our Blog Our Photos Our Diary Our Movies Our Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Welkom aan boord
 
Saskia bart (4th Jan 2013)
Happy new year
Met de kat op het toetsenbord hierbi toch een poging om jullie een fentastisch nieuw jaar toe te wensen. gauw meer nieuws van onze kant over het wel en wee in nederland.

dikke kussen ronald en saskia
 
Jules bänfer (12th Nov 2012)
Mark slats
Ik ben op zoek naar mark slats en zag dat jullie hem ontmoet hebben in het panama kanaal. hebben jullie nog een nr of mailadres van hem?
frtn,
jules
zeilhelden.nl
 
Myrre (28th Oct 2012)
Downunder here we come
Lieve Yvonne & Maarten,

respect!!!!

Geluk en plezier de laatste zeemijlen,

liefs Meer
 
Wim Meijer , Anja en Margo (27th Oct 2012)
Hallo!
Leuk weer van jullie te horen.hier alles goed, Margo is vandaag 9jaar, dat is dus inclusief de zwangerschap bijna net zolang als dat jullie op reis zijn, een klein mensenleven . Heel veel plezier jullie nog op je laatste lange trip(?) liefs
 
Saskia Bart (23rd Jul 2012)
Foto's
Heerlijk die foto's. Genieten hoor en wat fijn dat Dennis en Veer bij jullie langs konden komen. Nou ik kijk uit naar alle nieuwe avonturen.
 
Wim Meijer (18th Jul 2012)
Op de valreep dus
Ha Yvonne en Maarten.
Jullie zullen het niet geloven maar na al die jaren is het voor de eerste keer, dank zij mijn geweldige aanschaf van een i pad, dat ik jullie foto's bekijk en verhalen lees, wat een feest!
Kost wel een weekend of wellicht meerdere vind het geweldig om even met jullie droom mee te zeilen, 10 jaar aan een stuk.
Kussen van ons allemaal!
 
Anya (17th Jul 2012)
Het duurde even ...
Inderdaad, het duurde even na Panama voor we jullie verhaal weer konden lezen, maar het was daarom niet minder interessant ... integendeel ... heerlijk leesvoer ... het wordt allemaal heel erg vertrouwd, ik volg ook Victory en La Luna op hun websites (al schrijven die een paar keer per week hihihi) ... Google Earth staat iedere dag wel even bij me open ... nu nog m'n eigen ervaring eind dit jaar met Ben (Giggles) ... we vertrekken ergens in November vanuit Curaçao, waarna we jullie spoor gaan volgen ... onze website wordt bijgehouden door m'n dochter, naar wie we via de SSB berichtjes sturen ... we zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar onze eigen ervaringen ... jullie veel (zeil) plezier verder, waar je allemaal ook nog heen mag gaan: fair winds, be happy and stay safe ... lieve groetjes, Anya ... p.s.: ik heb maar even een berichtje achtergelaten hier, anders denk je dat niemand je flessenpost leest ...
 
Atje+Ben (24th May 2012)
Groetjes
Lieve Yvonne+Maarten,
vandaag weer eens op shiptrak gekeken waar jullie zitten, alweer halverwege Australie maar met nog genoeg mijlen en avonturen voor de boeg. Met Atje gaat het goed, weinig hinder van de hormoon therapie. Over 2 weken zit ik op Curacao bij Teunis i.v.m. huwlijk van mijn nichtje. Wij wensen jullie een behouden vaart en verheugen ons op de volgende flessen post.

kus Atje+Ben
 
IDA (30th Apr 2012)
MIDDEN OP ZEE..
Ha lieve allebei,

op de kaart zijn jullie ver op zee. hoe ver van de bewoonde wereld kun je komen? of zien we een eilandstipje over het hoofd? veel liefs, wees voorzichtig... hans+ida
 
Else en Harry (27th Mar 2012)
Op weg!
Lieve Maarten en Yvonne,
Gefeliciteerd dat jullie veilig door de sluizen zijn gekomen! Wat spannend!En nu op weg naar de Pacific. Na een drukke tijd komen er nu hopelijk wat rustiger momenten aan, waar jullie van kunnen genieten! Een goede reis , ik mail jullie nog.Liefs van Harry en Else