Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
Our Blog Our Photos Our Diary Our Movies Our Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Welkom aan boord
 
Else en Harry (27th Mar 2012)
Op weg!
Lieve Maarten en Yvonne,
Gefeliciteerd dat jullie veilig door de sluizen zijn gekomen! Wat spannend!En nu op weg naar de Pacific. Na een drukke tijd komen er nu hopelijk wat rustiger momenten aan, waar jullie van kunnen genieten! Een goede reis , ik mail jullie nog.Liefs van Harry en Else
 
Lex (20th Mar 2012)
Sea of time
Hallo Maarten en Yvonne,

Kunnen we nog skypen voordat jullie de trossen losgooien.
Je weet maar nooit

Kus,

Lex
 
Mayumi (5th Mar 2012)
Groeten uit NL
Mooi dat jullie nu panama zitten. Ik heb via shipvinder proberen jullie te vinden. Maar lukt het niet, maar ik kom wel jou website. dus een boodschap laten liggen.
Goede en leuk reis!
 
Hans en Foekje (27th Sep 2011)
Zeilreid
Hallo,

Via de Nederlandse flessenpost-site van Nauticlink volgen we al een tijdje jullie geweldige verhalen. Wat een schrik om precies op zo'n mini-rifje te varen. Zelf hebben we inmiddels helaas al weer 10 jaar geleden een rondje Atlantic gedaan met onze Scanmar 34. We hebben nog steeds heimwee naar die tijd; maar werk en inmiddels kinderen (2) hebben plaatsgemaakt voor het Time- Millionaire zijn. We volgen jullie graag!

Groeten vanuit Heerenveen; Foekje en Hans Vogelzang
 
Ton Damen (9th Aug 2011)
Bewondering
Hoi Yvonne en Maarten,
Ook ik ben op jullie adres gaan kijken na de link van Henk de Velde. Geweldig de avonturen van jullie. ik heb alle flessenposten uitgeprint en heb deze heerlijk in mijn zomerhuisje die op het strand van Egmond aan zee staat zitten lezen. Ik heb altijd al iets met catamaran's gehad. Op mijn 16 ben ik gaan kustzeilen in Egmond en tot op de dag van vandaag doe ik dat nog.Al 45 jaar!!! Ik vaar jaarlijks met mijn zoon rondje Texel. Mijn zoon is de cat handel in gegaan en handeld in 2e hands beachcats. ( BRNwatersport.nl). Sinds mijn vrouw en ik afgelopen winter een cruise hebben gemaakt in de caribean zijn we helemaal verlieft op dit gebied. Wat zou ik graag zoals jullie zo, n schip willen bevaren in dit gebied. Ik kijk nu al uit naar de volgende flessenpost. Jullie hebben mijn droom al uitgevoerd. Nu ik nog. Heel veel geluk en voorspoed op jullie vervolgreis. Groeten Ton Damen ( Koog aan de Zaan)
 
Hans eveleens (26th Jul 2011)
Toevalliggevonden
Hoi Maarten en Yvonne,

Via de website van Henk de Velde kwam ik jullie op het spoor. Vaak gezocht op "vd Stadt en Zeehond", maar niets gevonden. Ik heb nog mooie herinneringen aan je (vorige) schip Sunwise! Goed om te zien dat jullie je droom waar hebben gemaakt en daarmee anderen met grootse plannen, waaronder ondergetekende, blijven inspireren. Veel geluk samen op reis naar Australie !
Hartelijke groeten van Hans.
 
Jorge (25th Jun 2011)
Mooi
Mooi jullie bloemrijke en kleurrijke verslag te lezen, wanneer komt het in boekvorm?
co is trainer van twente geworden, gisteren kersen geplukt met mijn ma! liam lacht!
tot snel lieve twee, jorge
 
Alexander Heidsieck (18th Jul 2010)
Lex sterft zeer binnenkort!
Hallo Maarten en Yvonne.
Wanneer jullie diegenen zijn die de sportschool in A'dam hadden en daarvoor in de Annastraat in Groningen woonden:
Lex heeft keelkanker, eet niet meer sinds vele dagen, sterft binnenkort. Hij is vaak niet bij machte om te praten. Is vaak in de war door de morfine. Heeft niet lang meer, kwestie van dagen denken we...!ons adres is : ca.heidsieck@gmail.com Greetzz, Alexander
 
Ronald en Saskia (20th May 2010)
Amsterdam zit klaar voor jullie.
Las via de mail dat jullie binnenkort weer in Amsterdam zijn. Dat betekent dat wij de pannen alvast op het vuur zullen zetten en de borrel koud.We kijken er naar uit om jullie weer te zien en de Curacao verhalen met jullie te delen.

XX
 
Rene (17th May 2010)
Engeltjes
Dag yvonne en maarten, so far voor de duitse grundlichkeit, hier zijn jullie goed weggekomen, nou ja met name dan door zelf alert te zijn... hoop dat er nog vele engeltjes op jullie schouders zitten. dikke kus en geniet ervan